Papa's beach house
Papa's houses

Good times, great food

Is het motto van Papa's, ontsnap aan de drukte en ontdek onze bijzondere locaties. Drink Papa’s bier op het terras, geniet van verrassende gerechten in goed gezelschap of vertel een sterk verhaal bij het haardvuur.
Als je een goed avontuur wel kunt waarderen, zal deze plek voelen als thuiskomen. Achter alles wat je hier ziet zit ook eigenlijk wel een goed verhaal. Daarnaast is lekker eten onze passie. Eten moet gewoon goed zijn. Onze producten zijn daarom ook altijd puur, vers en lokaal.

Papa's Beach House

Midden in het Haarlemmermeerse Bos vind je Papa's Beach House. Gelegen aan het meer en mét ons eigen privéstrand is dit de plek voor levensgenieters. Een prachtige locatie die gelegenheid biedt voor een ongedwongen lunch, borrel, diner, inspirerende vergadering, onvergetelijke bruiloft of bijzonder event. Papa’s Beach House beschikt over een avontuurlijk ingericht restaurant en verschillende (vergader)zalen.

Papa's Beach House
Papa's Beach House

Papa's Loft House

A new adventure is here! Welkom bij Papa’s Loft House in Amsterdam. Ons restaurant met rooftop is de tweede Papa’s Houses locatie. Omdat wij niet langer wilden wachten om kennis te maken zijn we momenteel GEDEELTELIJK OPEN! Onze gasten kunnen terecht in Papa’s Café op de begane grond om vast de sfeer te proeven. Hier kan je terecht voor drankjes, bites en sweets. See you soon & bring your friends!

Papa's Loft House
Papa's Loft House

Inspirerende event locatie

Ontdek Papa's Beach House, een plek waar we trots op zijn en we jullie graag uitnodigen om met zakelijke relaties, familie en/of vrienden te komen genieten van mooie momenten. Weinig plekken zijn zo ontspannen en veelzijdig tegelijk. Of je nu gaat voor een intieme borrel op het strand of de locatie geheel exclusief wilt huren voor jouw event: ons team denkt graag met je mee.

Ontdek de mogelijkheden
Inspirerende event locatie
Drag