023 564 26 20

Contact

Onderstaand vind je de contactgegevens van Papa’s Beach House.

Papa’s Beach House

IJweg 961
2131 LV Hoofddorp
Tel (algemeen): 023 564 26 20
Tel (sales): 023 556 00 70
E-mail (algemeen): papas@claus.nl
E-mail (sales): sales@claus.nl
KVK: 57015678

Routebeschrijving
Papa’s Beach House

Openingstijden

Open vanaf 1 juni! WEEK: lunch 11:00-16:00 | diner 17:00-21:00 | WEEKEND: lunch 10:00-16:00 | diner 17:00-22:00

maandag
11:00 - 22:00
dinsdag
11:00 - 22:00
woensdag
11:00 - 22:00
donderdag
11:00 - 22:00
vrijdag
11:00 - 22:00
zaterdag
10:00 - 22:00
zondag
10:00 - 22:00
Openingstijden

FAQ

Vind hier de meest gestelde vragen over een bezoek aan Papa's Beach House

Mail ons je vraag
 • Zijn honden toegestaan?
   Honden zijn zeker bij ons toegestaan, namelijk in onze Key West en op het strand terras. Soms hebben we evenementen in Key West of op het strand, dan kun je plaatsnemen in Le Jardin, de tuin aangrenzend aan ons pand. Onze medewerkers wijzen je graag de weg.
 • Is er voldoende parkeergelegenheid?
   Zeker. We hebben genoeg parkeerplekken op 30 meter loopafstand van Papa’s Beach House. Houd er wel rekening mee dat deze openbaar zijn en onbewaakt. Laat geen waardevolle spullen achter in je auto.
 • Wat houdt het 2-gangen diner concept in?
   Wij serveren een 2-gangen concept, met een starters to share als voorgerecht. Dit is een plateau met verschillende amuses uit de verschillende landen die Papa heeft bezocht. We vinden het leuk je hiermee te verrassen, maar houden uiteraard rekening met allergieën of andere wensen. Voor het hoofdgerecht maak je een keuze van de kaart, inclusief onze wisselende seizoensspecials.
   We zijn trots op ons 2-gangen concept en daar stoppen we graag onze energie en liefde in. Het is niet mogelijk om alleen voor een hoofdgerecht te kiezen.
 • Houden jullie rekening met een glutenallergie, lactose intolerantie en andere allergieën?
   Wij houden altijd rekening met gasten die gluten vrij eten of intolerant zijn voor bijvoorbeeld lactose. Ons voorgerecht kan daar volledig op aangepast worden. Daarnaast hebben we glutenvrij brood en adviseren we je graag over gerechten die glutenvrij geserveerd kunnen worden. We vinden het fijn dieetwensen al bij de reservering door te krijgen, zodat we op tijd kunnen zorgen voor een passend alternatief.
 • Is het mogelijk om bij de haard, buiten of aan het raam te zitten?
   Het is mogelijk om bij de haard, buiten of aan het raam te zitten. Je kunt je wens doorgeven bij je reservering in het opmerkingenveld via onze website. We proberen hier altijd rekening mee te houden, maar kunnen de plek niet garanderen.
 • Is het mogelijk om op factuur te betalen?
   Het is mogelijk om op factuur te betalen bij een minimale besteding van 750 euro. Houd er rekening mee dat wij hiervoor 17,50 euro aan administratiekosten en 2% kredietbeperkingstoeslag in rekening brengen. Mocht je op factuur willen betalen, dan horen wij dit graag vooraf, zodat we de juiste informatie kunnen opvragen.
 • Hoe weet ik of het strand geopend is?
   Het kan zijn dat ons strand niet toegankelijk is in verband met een besloten evenement. We adviseren je telefonisch contact met ons op te nemen via 023 564 26 20 als je zeker wilt weten of het strand open is.
 • Is het mogelijk om een high tea op zondag te reserveren?
   Nee, op zondag serveren wij geen high tea, wel op alle andere dagen van de week. Houd er rekening mee dat de high tea vooraf gereserveerd moet worden.
 • Hoe weet ik of jullie geopend zijn?
   Het kan zijn dat wij gesloten zijn in verband met een besloten evenement. Het is dan ook niet mogelijk om online een reservering te maken. Wij communiceren deze dagen altijd op onze website en op Facebook.
 • Zijn jullie rolstoel- en minder valide toegankelijk?
   Ja, alle ruimtes in Papa's Beach House zijn gelijkvloers. Het strandterras is bereikbaar via een speciaal pad voor rolstoelgebruikers. Indien mogelijk horen we dit graag bij de reservering, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij de tafelindeling.
 • Ik heb een knap persoon gespot in jullie team. Hoe kom ik in contact?
   Heel vleiend uiteraard, maar we krijgen regelmatig te horen dat we zo'n leuk (lees: knap) team hebben, en daar zijn we het helemaal mee eens! Heb je nou de man of vrouw van je dromen gespot in het restaurant, liefdesbrieven mogen verstuurd worden naar papas@claus.nl...
 • Vanaf 9 maart zijn wij een cashless restaurant, wat houdt dat in voor mij als gast?
   Vanaf 9 maart kun je in Papa's Beach House niet meer met cash geld betalen, alleen nog met je pinpas of mobiel. Naast dat het veel efficiënter en sneller gaat, zorgt cashless betalen ook nog eens voor extra veiligheid in het restaurant.
Drag