023 564 26 20

Contact

Onderstaand vind je de contactgegevens van Papa’s Beach House.

Papa’s Beach House

IJweg 961
2131 LV Hoofddorp
Tel (algemeen): 023 564 26 20
Tel (sales): 023 556 00 70
E-mail (algemeen): papas@claus.nl
E-mail (sales): sales@claus.nl
KVK: 57015678

Routebeschrijving
Papa’s Beach House

Openingstijden

De keuken is doordeweeks open vanaf 12.00 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur.

maandag
11:30 - 21:00
dinsdag
11:30 - 21:00
woensdag
11:30 - 21:00
donderdag
11:30 - 21:00
vrijdag
11:30 - 21:00
zaterdag
10:30 - 21:00
zondag
10:30 - 21:00
Openingstijden

FAQ

Vind hier de meest gestelde vragen over een bezoek aan Papa's Beach House

Mail ons je vraag
 • Wat zijn de corona maatregelen bij Papa's Beach House?
   Onze belangrijkste prioriteit is om een veilige en gezonde omgeving voor onze gasten én medewerkers te garanderen. Wij volgen alle geldende maatregelen van het RIVM m.b.t. het coronavirus. Mocht je een tafel reserveren bij Papa's Beach House, dan gelden de volgende voorwaarden;
   De 1,5 meter regel is niet meer geldig. Hiervoor heeft de overheid de volgende regels in werking gebracht. Graag bij binnenkomst één van de volgende toegangsbewijzen tonen:
   • Een vaccinatiebewijs
   • Een negatieve corona test
   • Een corona herstelbewijs
 • Zijn honden welkom?
   Honden zijn aangelijnd nog steeds welkom op het strand terras.
 • Papa’s is een cashless restaurant. Wat houdt dat voor mij als gast in?
   Je kunt bij ons niet meer met contant geld betalen, alleen nog met je pinpas of mobiel. Naast dat het veel efficiënter en sneller gaat, zorgt cashless betalen ook nog eens voor extra veiligheid voor onze gasten en personeel.
 • Hoe werkt het suppen bij Papa's?
   Je reserveert online een board voor een bepaald tijdslot en kiest je betaalmethode. Op de dag dat je gaat suppen open je de locker met je telefoon en haal je het board er uit. Neem je telefoon mee op het water in het waterdichte hoesje. Doe de locker weer dicht en ga het water op. Sluit af met een koude rosé of Papa’s IPA in het zonnetje.
 • Wanneer kan ik niet suppen bij Papa's?
   Indien er slecht weer wordt voorspeld of wanneer er een besloten feest is bij Papa's Beach House, is het niet mogelijk om te suppen. Mocht dit het geval zijn, dan laten we het weten via onze socials!
 • Waarom werken jullie soms met een andere menukaart?
   Op drukke dagen werken we met een aangepaste menukaart om de snelheid en kwaliteit te kunnen waarborgen.
 • Is er voldoende parkeergelegenheid?
   Zeker. We hebben genoeg parkeerplekken op 30 meter loopafstand van Papa’s Beach House. Houd er wel rekening mee dat deze openbaar zijn en onbewaakt. Laat geen waardevolle spullen achter in je auto.
 • Zijn jullie rolstoel- en minder valide toegankelijk?
   Ja, alle ruimtes in Papa's Beach House zijn gelijkvloers. Het strandterras is bereikbaar via een speciaal pad voor rolstoelgebruikers. Indien mogelijk horen we dit graag bij de reservering, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij de tafelindeling.
 • Ik heb een knap persoon gespot in jullie team. Hoe kom ik in contact?
   Heel vleiend uiteraard, maar we krijgen regelmatig te horen dat we zo'n leuk (lees: knap) team hebben, en daar zijn we het helemaal mee eens! Heb je nou de man of vrouw van je dromen gespot in het restaurant, liefdesbrieven mogen verstuurd worden naar papas@claus.nl...
 • Is het mogelijk om op factuur te betalen?
   Het is mogelijk om op factuur te betalen bij een minimale besteding van 750 euro. Houd er rekening mee dat wij hiervoor 17,50 euro aan administratiekosten en 2% kredietbeperkingstoeslag in rekening brengen. Mocht je op factuur willen betalen, dan horen wij dit graag vooraf, zodat we de juiste informatie kunnen opvragen.
 • Kan ik een cadeaubon bij jullie kopen?
   Jazeker, onze cadeaubonnen zijn tijdens openingstijden verkrijgbaar. De cadeaubonnen zijn met een vrij bedrag in te vullen.
Drag