023 564 26 20

Papa's Beach House Beer tweede bij Huisbier van het Jaar-verkiezing

16 dec. 2019

Huisbier Entree Magazine2

De vakjury van Entree Magazine heeft tijdens de Huisbier van het Jaar-verkiezing Papa’s Beach House Beer bekroond met de tweede plaats in de categorie licht. Deze India Pale Ale smaakt heerlijk tropisch, bitter en toch fris. Precies zoals een IPA moet zijn.

Huisbier van het Jaar-verkiezing

Op 3 december jl. heeft de vakjury 29 bieren in de categorie licht (tot 6,5%) geproefd en beoordeeld en vond zij de kwaliteit beter dan vorig jaar. Desalniettemin is ongeveer een derde van de bieren beoordeeld met een onvoldoende.
Marrèl Bolier, Manager Papa’s Beach House: “Ik ben heel trots op deze tweede plek! We hebben gelijk enthousiaste gasten mogen ontvangen die over deze verkiezing hebben gelezen en het volgende zeiden: “Het was een goed idee om hier eens te gaan lunchen. Natuurlijk waren we ook nieuwsgierig naar het huisbier dat #2 geworden is als "Beste huisbier van Nederland". Goed bier inderdaad.”

Papa's Beach House Beer

Papa’s Beach House Beer is speciaal voor Papa’s Beach House gebrouwen door brouwerij Jopen en heeft een alcoholpercentage van 6%. Hop HBC431 geeft tropische fruittonen en een citrus karakter van lime en grapefruit.

Papa's Beach House Beer

Over Papa's Beach House

Papa’s Beach House is de perfecte plek voor echte levensgenieters om te lunchen, borrelen en dineren. Dit goed bewaarde geheim midden in het Haarlemmermeerse bos heeft een prachtig uitzicht over het meer. Met de ligging aan het water en gezellige sfeer is Papa’s Beach House het hele jaar door een inspirerende plek voor bruiloften, meetings en events.
Papa’s Beach House is 7 dagen per week geopend en ligt op +- 12 minuten rijden van Schiphol

141 Papas Beach House

Meer informatie en foto's

U kunt contact opnemen met:
Joyce Kremer
Marketing Manager
023 - 541 05 18
Bosweg 15, 2131 LX Hoofddorp

Stuur Joyce een mail
Drag