Papa’s Beach House: voor outdoor events, teambuilding activiteiten of een outdoor barbecue

Papa’s Beach House is de ideale evenementenlocatie voor uw outdoor event. De ligging midden in het bos is de setting voor outdoor activiteiten. Actieve teambuilding programma’s, behendigheidsspellen, denksporten, watersporten, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke dag. Na al het spektakel kunt u genieten van een heerlijke barbecue of buffet in de Key West eventzaal en op ons privé strandje. Ook als aanvulling op uw vergaderarrangement zijn onze outdoor en indoor activiteiten uitermate geschikt. Play, Kick back & relax.

Voor de organisatie van outdoor activiteiten werken wij samen met professionele partners.
Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Archery Tag

Archery Tag

Expand Article
Vanaf 34,50 p.p. | Tijdsduur 1,5 uur | Archery Tag

Archery Tag is een uitdagend en veilig spel met een unieke combinatie van paintball, trefbal en boogschieten. Je hoort jezelf ademen en je weet dat er collega’s op de loer liggen. Ondertussen probeer jij ongezien je boog te spannen.. achter de bunker vandaan te komen en je tegenstander in het vizier te krijgen.. RAAK!

Vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW 21%. (mede afhankelijk van groepsgrootte en invulling. Perfect aan te vullen met een van onze culinaire- en/of vergaderarrangementen)

Vlottenrace

Vlottenrace

Expand Article
Vanaf 22,75 p.p. | Tijdsduur 1,5 uur | Vlottenrace

Ga samen met je teamgenoten de strijd aan tegen de andere teams. Met gebruik van touw, palen en tonnen kun je jouw eigen supervlot bouwen. Zorg er wel voor dat hij sterk is want er wordt niet alleen gebouwd, maar ook gevaren. Met een mooi parcours op het water wordt de uitdaging nog groter. Valt het vlot direct uit elkaar of win je er makkelijk de race mee? Het gaat dus niet alleen maar om snelheid maar ook om stevigheid en drijfvermogen. Houdt jouw team het droog? Ga de strijd aan en laat je knooptechnieken er flink op los. Teambuilding, techniek en snelheid zijn nodig om deze strijd aan te gaan!

Vanaf € 22,75 p.p. excl. BTW 21%

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Expand Article
Vanaf 35,00 p.p. | Tijdsduur 2 uur | Expeditie Robinson

Win met jouw team de opdrachten, maar speel het slim want uiteindelijk kan er maar één de beste zijn! Zorg ervoor dat jij ook het team achter je hebt staan, want tijdens de eilandraad moet je er wel voor zorgen dat jij als enige verkozen wordt tot dé expeditie robinson winnaar!

Vanaf 35,00 p.p. excl. BTW 21%.

Botenrace XXL estafette edition

Botenrace XXL estafette edition

Expand Article
Vanaf 22,75 p.p. | Tijdsduur 1,5 uur | Botenrace XXL estafette edition

De Botenrace XXL estafette is een knotsgekke mega-estefette met alles erin. Een quiz, kruipen, klimmen, strijd, een drakenrace op het water en dat alles met het doel om de andere teams ver achter je te laten. Met het team ga je de strijd aan tegen andere teams en zorgen jullie ervoor dat jullie boot als eerste weer op het strand ligt! Daar is veel teamwork voor nodig want jullie moeten ook alle hindernissen door zien te komen. Spanning, kracht, kennis en competitie!! Wie gaat er door naar de grote finale!? Durf jij de strijd aan?

Vanaf 22,75 p.p. excl. BTW 21%. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie