Nieuws

Papa's Beach House is regelmatig in het nieuws. Lees hier het laatste nieuws.

22 Sep 2017 | Ontdek Papa's Beach House en Claus Bowling op 30 september

Expand Article
Ga op zaterdag 30 september 24 uur lang op ontdekkingstocht door Hoofddorp. Volg een BBQ-workshop bij Papa’s Beach House, neem een kijkje achter de bowlingbanen bij Claus Bowling of...

Ga op zaterdag 30 september 24 uur lang op ontdekkingstocht door Hoofddorp. Volg een BBQ-workshop bij Papa’s Beach House, neem een kijkje achter de bowlingbanen bij Claus Bowling of ben jij een van de zes winnaars die een tocht heeft gewonnen met een duikboot door de plas van het Haarlemmermeerse Bos?

BBQ-workshop bij Papa’s Beach House | 16.00 – 17.00 uur
Ook in september wordt er flink gebarbecued. Tijdens de BBQ-workshop bij Papa’s Beach House leer je van barbecuekenners als een echte masterchef grillen.

  • Maximaal 30 personen | aanmelden verplicht | geen inschrijfkosten


Kijkje achter de bowlingbanen | 13.00 – 15.00 uur
Altijd al willen weten hoe het werkt met de kegels bij een bowlingbaan? En waar blijven de bowlingballen als deze achterin verdwijnen? Ontdek alle geheimen!

  • Vrije inloop op basis van beschikbaarheid | geen inschrijfkosten


Papa’s onderzeeboot ontdekkingstocht | 10.30 – 16.30 uur
Een unieke ervaring: een tochtje maken in een echte duikboot in het water van het Haarlemmermeerse Bos.

  • Winnaars zijn 20 september bekend gemaakt | zes keer twee personen per duik | 30 min. per duik | vanaf 12 jaar | deelname is volledig op eigen risico

19 Jan 2017 | 5 februari Open Toptrouwlocatie Route in Claus en Papa's Beach House

Expand Article
Trouwplannen? Kom tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 5 februari tussen 11.00 – 17.00 uur vrijblijvend langs bij Claus, Papa’s Beach House en het Courtyard by...

Trouwplannen? Kom tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 5 februari tussen 11.00 – 17.00 uur vrijblijvend langs bij Claus, Papa’s Beach House en het Courtyard by Marriott hotel.

Aanstaande bruidsparen zijn allemaal op zoek naar een locatie waar ze dat ene, speciale gevoel bij hebben: hier willen wij trouwen!

Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of zaal met feestelijke uitstraling? De trouwlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus en Papa’s Beach House en in de bruidssuite van het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel. Bruidsparen kunnen in de golfkar stappen om de andere locaties te bezoeken.

Bijzonder huwelijksfeest Claus
Deze week heeft er in Claus het bijzondere huwelijksfeest van Patricia Paay en Robbert Hinfelaar plaatsgevonden. Voor de ceremonie en het feest was The Patio omgetoverd tot sfeervolle trouwzaal. Tussentijds heeft het gezelschap gedineerd in het Braziliaanse restaurant BARRACA Rodizio Grill & Bar.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket.

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met de sales afdeling via sales@claus.nl of 023 556 00 65.

Meld je aan voor de Open Toptrouwlocatie Route!

19 Jan 2017 | Romantisch diner bij openhaard op Valentijnsdag

Expand Article
Geniet op Valentijnsdag bij Papa’s Beach House van een romantisch en speciaal diner. Jullie worden ontvangen met een glas prosecco en genieten van een heerlijke sharing starter en...

Geniet op Valentijnsdag bij Papa’s Beach House van een romantisch en speciaal diner. Jullie worden ontvangen met een glas prosecco en genieten van een heerlijke sharing starter en lijn gevangen gegrilde tonijn als hoofdgerecht. De dames krijgen een verrassing.

De lijn gevangen gegrilde tonijn met een sesamkorst wordt geserveerd met groene asperges en tomatensalsa.

Geniet met je Valentijn van een glas prosecco bij ontvangst, verrassende sharing starter, lijn gevangen gegrilde tonijn als hoofdgerecht en een verrassing voor de dames voor  € 24,95 per persoon.

Reserveer online of via 023 556 00 55.

Papa’s Beach House, liefde voor lekker eten en elkaar!

19 Oct 2016 | Kerst bij Papa's draait om herinneringen

Expand Article
Herinneringen ontstaan aan tafel en dat is alles waar het tijdens kerst bij Papa’s om draait. So bring your family & friends dan zorgt mijn kerstteam voor een zorgeloze avond,...

Herinneringen ontstaan aan tafel en dat is alles waar het tijdens kerst bij Papa’s om draait. So bring your family & friends dan zorgt mijn kerstteam voor een zorgeloze avond, onze chefs voor een onvergetelijk diner en de muzikant voor de kerst-jingles… Gr. Papa

Reserveer uw diner online of bel met 023 556 00 55.

Papa’s Christmas Menu
Volwassenen € 49,95 – kids t/m 12 jaar € 24,95 (inclusief welkomstdrankje, exclusief dranken)

Starters to share

  • Risottobal met truffelchipje en cranberrymayo
  • Quesadillas met pulled duck
  • Paddenstoelentruffelsoep
  • Coquille met spekkrulletje
  • Bruschetta met tomaat, mozzarella en basilicum


Spoom

  • met kersensorbetijs


Hertenrack*
met een rode wijn-mintsaus geserveerd met zoete aardappel en gegrilde winterse groenten

OF

Zwaardvisfilet*
geserveerd met zwarte inktpasta en een saus van kreeft

OF

Warme geitenkaas*
in een jasje van zwart sesamzaad met zoete aardappel en gegrilde winterse groenten


Papa’s 7 mile kerstdessert

  • 7 ontdekkingen in een glas


Voor de kids is er een speciaal kerstmenu.

*Keuze voor het hoofdgerecht dient vooraf doorgegeven te worden.

14 Mar 2016 | Een uur het licht uit bij Claus, Courtyard hotel en Papa's Beach House

Expand Article
Op zaterdag 19 maart gaat om 20.30 uur het licht uit bij Claus, het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport hotel en Papa’s Beach House in verband met het wereldwijde Earth...

Op zaterdag 19 maart gaat om 20.30 uur het licht uit bij Claus, het Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport hotel en Papa’s Beach House in verband met het wereldwijde Earth Hour. Een uur lang wordt de niet essentiële verlichting uitgezet of gedimd waarbij de medewerkers van het hotel en de evenementen- en leisure locaties hun gasten attenderen op het initiatief. Earth Hour is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds.

Het initiatief past uitstekend bij het MVO beleid van Claus Park Collection; bestaande uit Claus (leisure & events), Courtyard by Marriott – Amsterdam Airport (hotel) en Papa’s Beach House (restaurant & events). “Onze hotelgasten krijgen een met de hand opwindbare lantaarn om zichzelf van licht te voorzien. Daarbij krijgen zij in de bar een drankje naar keuze aangeboden. Als ludiek onderdeel kijken we momenteel naar de mogelijkheden om een fiets in de lobby te plaatsen waarbij hotelgasten het licht in de receptie kunnen aandrijven.”, aldus Martijn Beekhuis, General Manager van het Courtyard by Marriott hotel. “Wij doen graag onze lichten voor één uur uit om het initiatief te steunen en iedereen om ons heen stil te laten staan bij Earth Hour.”, aldus Robert Aukes, General Manager van Claus. “De verlichting in restaurant Blue Marlin gaat uit en we zetten de openhaard en kaarsen aan om een gezellige intieme sfeer te creëren. Door de locatie in het bos en aan het meer heeft Papa’s Beach House de perfecte setting om hier bij stil te staan.”, aldus Koen van Koen, Manager van Papa’s Beach House.

Earth Hour
Earth Hour is een jaarlijks internationaal evenement georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds en is wereldwijd de grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Elk jaar worden in maart burgers, politici en bedrijven over de hele wereld verzocht om alle niet essentiële verlichting en elektrische apparatuur voor één uur uit te schakelen. Daarmee geven zij aan de toekomst van de aarde belangrijk te vinden. Elk jaar doen honderden miljoenen mensen mee.

Earth Hour is georganiseerd om iedereen bewust te maken van het veranderende klimaat en de bescherming van natuurlijke bronnen. De keuze voor slimme en duurzame oplossingen staat hierbij voorop.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie