Pers

Papa's Beach House is regelmatig in het nieuws. Speciaal voor persdoeleinden publiceren wij hier de laatste persberichten en nieuws over ons bedrijf.

Voor meer informatie en foto’s kunt u contact opnemen met:

Joyce Kremer
Marketing Manager
Telefoon: 023 - 541 05 18
E-mail: joyce.kremer@claus.nl

Adres:
Claus Company
Bosweg 15 (voorheen: Kruisweg 1401)
2131 LX Hoofddorp

25 Mar 2019 | Claus, Courtyard hotel en Papa's Beach House doen het licht uit tijdens Earth Hour

Expand Article
Zaterdag 30 maart doen Claus, Courtyard by Marriott Amsterdam Airport en Papa’s Beach House om 20.30 uur een uur het licht uit tijdens Earth Hour. Hiermee laten de locaties zien dat zij...

Zaterdag 30 maart doen Claus, Courtyard by Marriott Amsterdam Airport en Papa’s Beach House om 20.30 uur een uur het licht uit tijdens Earth Hour. Hiermee laten de locaties zien dat zij achter het initiatief van het Wereld Natuur Fonds staan om aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van de aarde. Medewerkers van de locaties attenderen hun gasten op het initiatief en zorgen voor een sfeervolle avond met diner bij kaarslicht. 

Earth Hour past uitstekend bij het MVO beleid van Claus Park Collection; bestaande uit Claus (leisure & events), Courtyard by Marriott Amsterdam Airport (hotel) en Papa’s Beach House (restaurant & events). Martijn Beekhuis, General Manager Courtyard by Marriott Amsterdam Airport licht toe: “Earth Hour is een belangrijk initiatief aangezien klimaatverandering de orde van de dag is. De natuur wordt bedreigt en daarmee maken wij ons zorgen om de toekomst van onze planeet. Daarom doen wij samen met miljoenen mensen, steden, bedrijven en organisaties over de hele wereld één uur de lichten uit.” Marrèl Bolier, Operationeel Manager Papa’s Beach House vult aan: “De buitenverlichting gaat uit en we plaatsen fakkels bij de voordeur en terrassen. In het restaurant wordt alle verlichting gedimd, plaatsen we extra kaarsen en zetten we de openhaard aan voor een gezellige en intieme sfeer.”

Marriott International
Marriott International heeft meer dan 6.900 hotels in meer dan 130 landen en doen al jaren met haar hotels mee met dit belangrijke initiatief. Voor elk participerende hotel dat op Twitter of Instagram met #MIEarthHour #Serve360 aangeeft dat zij meedoen, doneert Marriott International $3 aan het Wereld Natuur Fonds.

Earth Hour
Earth Hour is al twaalf jaar een jaarlijks internationaal evenement georganiseerd door het Wereld Natuur Fonds en is wereldwijd de grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Elk jaar in maart worden burgers, politici en bedrijven over de hele wereld verzocht om alle niet essentiële verlichting en elektrische apparatuur voor één uur uit te schakelen. Daarmee geven zij aan de toekomst van de aarde belangrijk te vinden. Jaarlijks doen honderden miljoenen mensen mee.

Earth Hour is georganiseerd om iedereen bewust te maken van het veranderende klimaat en de bescherming van natuurlijke bronnen. De keuze voor slimme en duurzame oplossingen staat hierbij voorop.

26 Nov 2018 | Claus & Papa's Beach House: Home of the Christmas celebrations

Expand Article
Bringing friends and family together since 1969

Bringing friends and family together since 1969

Over vier weken is het kerst en breekt de gezellige periode met familie en vrienden weer aan. Claus en Papa’s Beach House bereiden zich voor en zorgen dit jaar voor sfeervolle en onvergetelijke dagen met een ruime keuze uit culinaire diners (van Italiaans shared kerstdiner tot Papa’s Christmas Dinner), live muziek, bowling en kids area in The Patio.

Papa’s Christmas Dinner
“Bring your family & friends” want herinneringen ontstaan aan tafel en dat is waar het tijdens kerst bij Papa’s om draait. Ook dit jaar worden gasten ontvangen met een welkomstdrankje en genieten vervolgens van een culinair 4-gangen Papa’s Christmas Dinner met live muziek van de charmante Ravenna Moscoso. Een intieme plek in de bossen en prachtig liggend aan het water; bij Papa’s Beach House vier je een kerst die je nog lang bijblijft.

A very Italian Christmas
Het Italiaanse restaurant Paparazzi Terrazo & Bar is dé plek om kerst in warme en ongedwongen sfeer te vieren. Gasten genieten van een Shared Family Christmas menu waar de Italiaanse klassiekers als vitello tonato en tiramisu uiteraard niet ontbreken.

A Brazilian Christmas tradition to celebrate
Kerst bij BARRACA Rodizio Grill & Bar staat in het teken van de liefde voor eten, gezelligheid en entertainment. Naast de ruime keuze uit starters en side dishes op de fresh market table, genieten gasten van heerlijk gegrild vlees dat de Passadores voor hen aan tafel afsnijden en een fantastisch dessert. De kerstdagen bij Barraca worden omlijst door optredens van de Braziliaanse zanger Celio Roberto Silva (alle dagen) en de charmante Ravenna Moscoso (eerste en tweede kerstdag). Het Barraca Christmas Dinner is incl. welkomstbubbels en drankenarrangement.

(Hyper)Bowlen tijdens kerst
Voor of na het kerstdiner gezellig een uurtje (cosmic) bowlen maakt het kerstbezoek aan Claus of Papa’s Beach House helemaal af. Dit jaar kunnen gasten ook kiezen voor het nieuwe HyperBowlen waarbij het draait om: hit the targets, hit the pins! Gooi één keer en probeer de lichtgevende targets en vervolgens zoveel mogelijk pins te raken. Vanzelfsprekend met de beste kersthits op de achtergrond. Nieuw dit jaar met kerst is dat gasten ook in de bowling kunnen dineren! Gasten zonder kerstarrangement kunnen uiteraard ook gezellig komen bowlen. Reserveren voor losse banen (zonder arrangement) is mogelijk vanaf maandag 10 december 2018.

Claus bevindt zich aan Bosweg 19 (bij het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp en Papa’s Beach House aan IJweg 961 (in het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp.

11 Sep 2017 | 24 september Open Toptrouwlocatie Route bij Papa's Beach House

Expand Article
Buitenlocatie Papa’s Beach House doet op zondag 24 september mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Toekomstige bruidsparen worden vrijblijvend door het team van Papa’s Beach House...

Buitenlocatie Papa’s Beach House doet op zondag 24 september mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Toekomstige bruidsparen worden vrijblijvend door het team van Papa’s Beach House verwelkomt tussen 11.00 – 16.00 uur waarbij zij een kijkje kunnen nemen bij deze officiële trouwlocatie.

Aanstaande bruidsparen zijn allemaal op zoek naar een locatie waar ze dat ene, speciale gevoel bij hebben: hier willen wij trouwen! Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of sprookjesachtige locatie? De trouwlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Bruidsparen krijgen bij Papa’s Beach House de lichte en romantische Key West zaal te zien welke perfect is voor een intieme ceremonie, een mooi diner en een geweldig feest. Het terras met buitenpodium grenst direct aan het privé strandje. Hier kunnen bruidsparen elkaar het ja-woord geven in de buitenlucht met het meer en de bomen op de achtergrond.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket.

Kijk op de sites van Open Toptrouwlocatie Route en Papa’s Beach House om je aan te melden! 

4 May 2017 | Podium Duycker presenteert wekelijks live muziek tijdens Papa’s Sunday BBQ

Expand Article
Na een succesvolle samenwerking vorig jaar verzorgt Podium Duycker deze zomer wederom live muziek tijdens Papa’s Sunday BBQ at the lake. Elke zondag van mei tot en met augustus wordt een...

Na een succesvolle samenwerking vorig jaar verzorgt Podium Duycker deze zomer wederom live muziek tijdens Papa’s Sunday BBQ at the lake. Elke zondag van mei tot en met augustus wordt een sfeervolle avond georganiseerd met table sharing BBQ en live muziek van diverse artiesten, verzorgd door Duycker. Op zondag 7 mei trapt Esmé Gabeler de eerste editie af. 

Duycker is hét podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer. Een relaxte sfeer en voorliefde voor live muziek kenmerken zowel Duycker als Papa’s Beach House. Duycker zoekt steeds vaker de samenwerking op met organisaties in Haarlemmermeer, om samen met hen op zoveel mogelijk plekken popmuziek neer te zetten. De combinatie van een heerlijke table sharing BBQ en live muziek staat garant voor sfeervolle en zwoele zomeravonden uitkijkend over het meer.

Het volledige programma is inmiddels bekend. Na Esmé Gabeler (7 mei) treden o.a. Amado Hogewoning (14 mei), Lake Michigan (28 mei) en Dan German (4 juni) op. Het volledige muzikale programma is binnenkort te vinden op de websites van Papa’s Beach House en Duycker.

Papa’s Sunday BBQ at the lake
Tijdens de Sunday BBQ at the lake genieten gasten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Van flank steak tot pulled pork en Papa’s catch of the day, niemand komt iets te kort. Voor de kids en vegetariërs is een aangepast menu beschikbaar. Bekijk de vibe van de Sunday BBQ tijdens dit filmpje.

Papa’s Sunday BBQ at the lake is elke zondag (o.v.) vanaf 17.00 uur. Reserveringen voor de BBQ, de muziekagenda en meer informatie is te vinden via de website van Papa’s Beach House.

23 Jan 2017 | 5 februari Open Toptrouwlocatie Route in Claus en Papa's Beach House

Expand Article
Claus Park Collection doet op zondag 5 februari mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Toekomstige bruidsparen kunnen op deze dag vrijblijvend tussen 11.00 – 17.00 uur een kijkje nemen...

Claus Park Collection doet op zondag 5 februari mee met de Open Toptrouwlocatie Route. Toekomstige bruidsparen kunnen op deze dag vrijblijvend tussen 11.00 – 17.00 uur een kijkje nemen bij Claus, Papa’s Beach House en het Courtyard by Marriott hotel.

Aanstaande bruidsparen zijn allemaal op zoek naar een locatie waar ze dat ene, speciale gevoel bij hebben: hier willen wij trouwen! Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of zaal met feestelijke uitstraling? De trouwlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus en Papa’s Beach House en in de bruidssuite van het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel. Bruidsparen kunnen in de golfkar stappen om de andere locaties te bezoeken.

Bijzonder huwelijksfeest Claus
Afgelopen week heeft er in Claus het bijzonder huwelijksfeest van Patricia Paay en Robbert Hinfelaar plaatsgevonden. Voor de ceremonie en het feest was The Patio omgetoverd tot sfeervolle trouwzaal. Tussentijds heeft het gezelschap gedineerd in het Braziliaanse restaurant BARRACA Rodizio Grill & Bar.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket.

Kijk op de sites van Open Toptrouwlocatie Route en Claus om je aan te melden!

7 Nov 2016 | Claus & Papa's Beach House: Home of the Christmas celebrations

Expand Article
Families en vrienden kunnen tijdens kerst genieten van een uitgebreid programma bij Claus en Papa’s Beach House. Gasten hebben de keuze uit bijvoorbeeld een lunch of diner bij Barraca, de...

Families en vrienden kunnen tijdens kerst genieten van een uitgebreid programma bij Claus en Papa’s Beach House. Gasten hebben de keuze uit bijvoorbeeld een lunch of diner bij Barraca, de uitgebreide Dinner & Dance in The Patio of een 4-gangen Papa’s Christmas Menu in het sfeervolle Papa’s Beach House. Dineren, muziek en samen genieten zijn de ingrediënten van deze onvergetelijke dagen.

BARRACA Rodizio Grill & Bar
Tijdens de Christmas lunch of het Christmas dinner genieten gasten in Barraca van een royaal rodizio menu met onder andere Picanha (staartstuk), Cordeiro (lamsbout), een speciale kerstspies en een verrassend dessert, heerlijke drankjes en op eerste en tweede kerstdag van muziek van Joost Dobbe. Kinderen kunnen tijdens de lunch in de speelkamer knutselen, schminken en films kijken.

Dinner & Dance
Hosts Déon Leon en Rachel Kramer zorgen, samen met een live band, danseressen en DJ, tijdens de Dinner & Dance in The Patio voor een avondvullend swingend programma, terwijl gasten culinair worden verrast met genieten een uitgebreid kerstbuffet.

Papa’s Beach House
In de kerstweek verandert Papa’s Beach House in Papa’s Lodge at the lake. Een binnen en buiten openhaard, winterse sfeer, onvergetelijk diner en gezellige muziek, samen met familie en vrienden. Het heerlijke 4-gangen Christmas menu van ‘Papa’ is weer zorgvuldig samengesteld. “Herinneringen ontstaan aan tafel en dat is alles waar het tijdens kerst bij Papa’s om draait. Gr, Papa”

Claus bevindt zich aan Bosweg 19 (bij het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp en Papa’s Beach House aan IJweg 961 (in het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp.

19 Sep 2016 | 25 september Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa's Beach House

Expand Article
Zondag 25 september staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder...

Zondag 25 september staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa's Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Bruidsparen zijn op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of toch een eventruimte met feestelijke uitstraling? De trouwlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, zijn toekomstige bruidsparen van harte welkom om deel te nemen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Zij kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus en Papa’s Beach House en in de bruidssuite van het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel. Bruidsparen kunnen in de golfkar stappen om de andere locaties te bezoeken.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket.

30 May 2016 | Duycker presenteert live muziek tijdens Papa's Sunday BBQ

Expand Article
Vanaf 1 juni krijgt de Sunday BBQ bij Papa’s Beach House muzikale ondersteuning verzorgd door Duycker. Elke zondag verzorgt ‘Papa’ een table sharing barbecue waarbij...

Vanaf 1 juni krijgt de Sunday BBQ bij Papa’s Beach House muzikale ondersteuning verzorgd door Duycker. Elke zondag verzorgt ‘Papa’ een table sharing barbecue waarbij gasten genieten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Op deze sfeervolle avonden zorgt Duycker voor live muziek. Zondag 5 juni bijten Dave Warmerdam en Lothar Wijnvoord het spits af.

Duycker wilde dit jaar voor de zomermaanden openlucht optredens organiseren voor haar artiesten. Daarop aansluitend wilde Papa’s Beach House dit jaar de Sunday BBQ organiseren met muziek. Deze combinatie zorgt voor een samenwerking in de maanden juni, juli en augustus voor “Papa’s Sunday BBQ and music at the lake”.

Het programma voor juni is inmiddels bekend. Na Dave Warmerdam en Lothar Wijnvoord op 5 juni, treden William and the Fox (12 juni),  ANNE (19 juni) en het John F. Klaver band (25 juni) op. Het muzikale programma voor juli en augustus wordt later bekend gemaakt via de websites van Papa’s Beach House en Duycker.

Sunday BBQ
Tijdens de Sunday BBQ genieten gasten van heerlijke BBQ gerechten en bijgerechten. Van flank steak en kipsaté tot pulled pork en forel. Ook wordt er rekening gehouden met  vegetarische gasten en kinderen.

De Sunday BBQ and music at the lake is elke zondag (o.v.) vanaf 17:00 uur. Reserveringen voor de BBQ, de muziekagenda en meer informatie is te vinden via www.papasbeachhouse.nl.

23 Nov 2015 | Sfeervolle kerst bij Claus en Papa's Beach House

Expand Article
Kerst staat weer voor de deur en dat betekent een periode van gezellig samen zijn met familie en vrienden. Ook dit jaar kunnen gasten bij Claus en Papa’s Beach House weer genieten van een...

Kerst staat weer voor de deur en dat betekent een periode van gezellig samen zijn met familie en vrienden. Ook dit jaar kunnen gasten bij Claus en Papa’s Beach House weer genieten van een gezellig kerstfeest. Drie dagen lang een uitgebreid kerstprogramma met diners, familie matinees, entertainment, bowling en muziek voor jong en oud in sfeervol ingerichte zalen en restaurants. Ook het nieuwe restaurant BARRACA Rodizio Grill & Bar is tijdens de kerstdagen geopend.

Dinner & Dance
Dit jaar zorgt het zangers duo Deon Leon en de charmante Rachel Kramer voor een avondvullend swingend programma met live band en danseressen tijdens het 4 gangen Dinner & Dance @ The Patio.

Papa’s Beach House
In de kerstweek verandert Papa’s Beach House in Papa’s Lodge at the lake. Winterse sfeer, grote openhaard en gezelligheid met familie en vrienden. Onder begeleiding van kerstmissen die de beste kerstjingles ten gehore brengen, genieten gasten met Papa’s Christmas Dinner van een heerlijk 4 gangen diner. De chef-kok werkt al twee maanden aan de perfecte smaakvolle kalkoen.

Op kerstavond exclusief in privésfeer dineren!
Zalen IJzeren Frits, de authentieke sfeervol ingerichte boerderijwoning, en The Brothers2Club, trendy zaal met lounge invloeden, zijn geschikt voor een bijzonder kerstdiner met vrienden of familie. Beleef de exclusiviteit.

Claus bevindt zich aan de Bosweg 19 (bij het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp en Papa’s Beach House aan de IJweg 961 (in het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp.

26 Jan 2015 | 8 februari Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa's Beach House

Expand Article
Zondag 8 februari staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder...

Zondag 8 februari staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa's Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route zijn bruidsparen op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of toch een eventruimte met feestelijke uitstraling? De trouwlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, zijn toekomstige bruidsparen van harte welkom om deel te nemen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Zij kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus en Papa’s Beach House en in de bruidssuite van het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket.

Kijk op de sites van Open Toptrouwlocatie Route en Claus. Meld je nu aan en maak kans op de vele mooie prijzen!

2 Dec 2014 | Sfeervol dineren met kerst bij Claus en Papa's Beach House

Expand Article
Families en vrienden kunnen tijdens kerst genieten van een uitgebreid programma bij Claus en Papa’s Beach House. Gasten kunnen kiezen uit bijvoorbeeld het uitgebreide Christmas Dinner...

Families en vrienden kunnen tijdens kerst genieten van een uitgebreid programma bij Claus en Papa’s Beach House. Gasten kunnen kiezen uit bijvoorbeeld het uitgebreide Christmas Dinner & Dance of Matinee Familie Kerstfeest in the Ballroom, Private Dining in IJzeren Frits of een 5-gangen Papa’s Christmas Dinner in het sfeervolle Papa’s Beach House. Dineren, muziek en genieten zijn de ingrediënten van deze onvergetelijke avonden.

Tijdens het Christmas Dinner & Dance genieten gasten van live optredens van het trio Sounds Perfect, Robert Leroy en de swingende en zingende kerstmissen. Het kerstdiner bestaat uit een heerlijk uitgeserveerd voorgerecht en tussengerecht, een uitgebreid Christmas Buffet en een verrukkelijk dessertbuffet met chocoladefontein.

Claus biedt meer mogelijkheden om kerst te vieren. Bezoekers kunnen kiezen voor het Matinee Familie Kerstfeest met optredens van de swingende en zingende kerstmissen en het trio Sounds Perfect en vermaak voor de kids in de leuke speelzaal, X-Mas Evening Hotplate & Bowlen, een 4-gangenmenu in het Storehouse Restaurant met een optreden van de swingende en zingende kerstmissen en een bezoekje van de kerstman, Private Dining in IJzeren Frits, Pizza & Bowlen op tweede kerstdag in Paparazzi Bar & Terrazzo en het 5-gangen Papa’s Christmas Dinner in Papa’s Beach House waarbij kinderen marshmallows kunnen roosteren bij de openhaard!

Claus bevindt zich aan de Bosweg 19 (bij het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp en Papa’s Beach House aan de IJweg 961 (in het Haarlemmermeerse Bos) in Hoofddorp.

18 Sep 2014 | 28 september Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa’s Beach House

Expand Article
Zondag 28 september staat Claus Hotel & Event Center open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend...

Zondag 28 september staat Claus Hotel & Event Center open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa's Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route zijn bruidsparen op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of toch een feestzaal met feestelijke uitstraling? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, zijn toekomstige bruidsparen van harte welkom om deel te nemen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Zij kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus, in strandpaviljoen Papa’s Beach House en in de bruidssuite van het Courtyard by Marriott hotel.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-
De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket ter waarde van € 48,50. Daarbij verloot Claus Hotel & Event Center onder alle boekende bruidsparen nog een extra prijs om uw bruiloft compleet en perfect te maken.

Kijk op www.opentoptrouwlocaties.nl of www.claus.nl voor meer info. Meld je nu aan en maak kans op de vele mooie prijzen!

28 Apr 2014 | Elke zondag Papa’s Sunday BBQ

Expand Article
Papa’s Beach House organiseert vanaf 4 mei elke zondag in mei, juni, juli en augustus Papa’s Sunday BBQ. Gasten zijn tussen 17.00 – 20.00 uur welkom om te genieten van...

Papa’s Beach House organiseert vanaf 4 mei elke zondag in mei, juni, juli en augustus Papa’s Sunday BBQ. Gasten zijn tussen 17.00 – 20.00 uur welkom om te genieten van bijzondere en authentieke barbecue gerechten.

Worstmakers Brandt & Levie heeft samen met Papa’s Beach House naar het perfecte Papa’s BBQ-worstje gezocht. De BBQ bestaat verder uit een slow cooked pulled pork sandwich, giant grilled gamba, Columbian Flank Steak, onbeperkt salades, frites en brood.

Door de in- en outdoor BBQ hoek kan er met elk type weer worden gebarbecued. Als het weer het niet toe laat om op het terras en strand te zitten, dan kunnen gasten binnen genieten van het lekkere eten.

Papa’s Sunday BBQ kost € 22,50 per volwassenen en € 12,50 per kind (t/m 12 jaar). Reserveren is gewenst en kan via papas@claus.nl en 023 – 564 26 20. Meer informatie en voorwaarden op www.claus.nl. Bij besloten evenementen vindt er geen BBQ plaats.

14 Apr 2014 | Opening foto expositie tijdens schoonmaakduik van Project Baseline Haarlemmermeer in Papa’s Beach House

Expand Article
Gistermiddag vond de schoonmaakduik van Project Baseline plaats in de plas van het Haarlemmermeerse Bos. Bovendien vond in Papa’s Beach House de opening plaats van de foto expositie van...

Gistermiddag vond de schoonmaakduik van Project Baseline plaats in de plas van het Haarlemmermeerse Bos. Bovendien vond in Papa’s Beach House de opening plaats van de foto expositie van Project Baseline Haarlemmermeer. Deze vrijwilligersorganisatie zet zich in voor het bewust maken van wat zich onder de waterspiegel afspeelt. De 40 duikers die hebben geholpen de plas schoon te maken werden verrast met een lunch georganiseerd door Papa’s Beach House.

De foto expositie bevat zes prachtige en verrassende onderwaterfoto’s van Cor Kuyvenhoven. Bezoekers kijken hun ogen uit als ze lezen dat deze foto’s zijn gemaakt in de Bosplas van het Haarlemmermeerse Bos.

40 enthousiaste duikers waren aanwezig bij de schoonmaakduik. Met een behoorlijke opbrengst aan vuil zat de metalen vuilcontainer ¾ vol. Als bonus weer een kliko en een grote slang. De grote verrassing voor de duikers was een lunch die werd aangeboden door Papa’s Beach House, als dank voor de schoonmaak.

“Onze gasten komen hier niet alleen vanwege de service en de ambiance maar ook om te genieten van de natuur en de prachtige omgeving. Wij zijn ontzettend blij met Project Baselines initiatief om het meer schoon te houden. Bovendien is het natuurlijk ontzettend gaaf dat wij hier in Nederland zo’n geweldig onderwaterlandschap hebben en dat we dit nu ook nog eens met onze gasten kunnen delen met de foto expositie waar zes foto’s hangen van onder andere de meerval, snoek, snoekbaars en paling.”, aldus Alexander Claus, Papa’s Beach House.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie