Papa's Beach House, het gezellige restaurant met ‘Good Times’ en ‘Great Food’

Papa’s Blue Marlin restaurant met uitzicht op het meer is geïnspireerd op de liefde van schrijver Ernest Hemingway voor avontuur, gezelligheid en sterke verhalen. De inrichting bestaat uit zeilen, hengels, boeken, vissen en foto’s. In het midden staat een hoge natuurstenen openhaard. Papa’s is 's zomers en 's winters de ideale plek voor een kop koffie, een gezonde lunch, een cocktail of een heerlijk diner. Lekker op het strandje in de zon, bij de openhaard of gezellig aan de bar. Wist u dat Papa’s Beach House ook een zaal heeft voor diners, recepties, huwelijksfeesten of vergaderingen?

Good times, great food! Wij houden van puur eten. Van mooi vlees en verse vis met aandacht bereid. Daar hebben wij onze keuken op gebaseerd. Onze 2-gangen formule bestaat uit "starters to share" vooraf en een hoofdgerecht voor 25,95.

Voor groepen vanaf 12 personen serveren wij een speciaal 2-gangen of 3-gangen menu inclusief sides.
2-gangen: 30,50 | 3-gangen: 36,00

Neem voor groepsreserveringen, evenementen en andere vragen telefonisch contact met ons op via +31(0)23 556 00 55 of stuur ons een e-mail.

Klik hier voor de lunchkaart

Klik hier voor de dinerkaart

Hoewel wij altijd ons uiterste best zullen doen aan uw wensen tegemoet te komen, kunnen wij u helaas geen specifieke tafel garanderen. Na 17.00 uur zijn geen honden toegestaan in ons restaurant i.v.m. diner.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie