023 564 26 20
PBH 1

New season, same place

Ontsnap aan de drukte en ontdek ons goed bewaarde geheim in het Haarlemmermeerse Bos. Papa’s Beach House ligt midden in de natuur, omringt door bomen en het prachtige meer. Drink een Papa’s biertje of een warme choco bij de open haard, probeer een van onze winterse Season Specials of nodig uw gasten uit voor inspirerende zakelijke meetings & events.

RESTAURANT

Papa’s Beach House staat helemaal in het teken van avontuur. Van verre reizen maken, nieuwe plekken ontdekken en herinneringen maken die je nooit meer vergeet. Dat zie je niet alleen terug in het interieur van ons restaurant. Dit gevoel combineren we ook met de gerechten op onze menukaart.
We laten je daarom graag de meest heerlijke gerechten van over de hele wereld proeven. In de keuken wordt er dan ook echt alles aan gedaan om de lekkerste smaken voor je op tafel neer te zetten.

Bekijk onze menukaart
RESTAURANT

Organize

Ontsnap aan de drukte en ontdek de mogelijkheden voor een inspirerend en veilig event in het Haarlemmermeerse Bos. Onze locatie met privé strand beschikt over uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, presentaties, food festivals, borrels of diners.

Ontdek de mogelijkheden
Organize

Cool Things

Celebrate special moments together. Het zijn vaak kleine belevenissen die een grote indruk achterlaten. Mooie momenten met dierbaren, de geluiden van de natuur of een goede daad. Wij noemen het cool things want dit is een plek waar passie, activiteiten, duurzaamheid en filosofie samenkomen.

Season specials

We vernieuwen regelmatig onze specials om jullie de lekkerste en meest verse seizoensgerechten voor te schotelen. Dit seizoen in het teken van 'wild'.

Papa's Foodtruck

Heb je onze toffe foodtruck al eens gespot? Deze staat op mooie zonnige dagen naast of voor ons pand om parkbezoekers te voorzien van koffie, thee, ijsjes en mogelijk ook broodjes. Dit communiceren we dan tijdig per social media. Mocht deze er niet staan, dan kun je ook koffie, thee en ijsjes afhalen in het restaurant.

Openingstijden

Onze keuken is elke dag tot ten minste 21.30 geopend. Het restaurant is tot ten minste 22.00 geopend, ’s weekends bij gezelligheid blijven we eventueel wat langer open.

maandag
Closed
dinsdag
11:30 - 22:00
woensdag
11:30 - 22:00
donderdag
11:30 - 22:00
vrijdag
11:30 - 22:00
zaterdag
10:30 - 22:00
zondag
10:00 - 17:00
Openingstijden
Drag