023 564 26 20
PLH Moodboard vibes

PAPA'S LOFT HOUSE

We kunnen niet wachten om jullie vanaf dit najaar te mogen ontvangen in Papa’s Loft House aan het Gelderlandplein. Ons restaurant met rooftop terras zal de tweede Papa’s Houses locatie zijn en de eerste in Amsterdam. Met een classy en avontuurlijke stijl en een warm karakter ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Good vibes, puur en goed eten en op een geweldige locatie.
“See you soon & bring your friends!”

RESTAURANT

Kom binnen in Papa's Café met hoge planten, sfeervolle verlichting en natuurlijke materialen. Neem de groene trap naar ons restaurant en lounge. Geniet van ons menu, sluit je af in The Library voor private dining of lees lekker een boek bij de open haard. En dan last but not least: The Rooftop! Vanuit het restaurant loop je zo op ons unieke dakterras waar je op milde dagen uren kan loungen. Met een combinatie van elegante en avontuurlijke touches waan je je heel even niet meer midden in een stad.

RESTAURANT

ORGANIZE

Coming soon

ORGANIZE

Join The Adventure

Good vibes in the city, ben of ken jij iemand die met ons dit avontuur wil aangaan? We zijn nog op zoek naar ambitieuze en enthousiaste teamplayers. Van management tot bediening, samen zorgen we dat we klaar zijn voor de opening dit najaar en brengen we het Papa's gevoel naar Amsterdam. Tot snel in Papa's Loft House!
A new adventure awaits

Join the team
Join The Adventure
Drag