023 564 26 20
PBH lifestyle 2018 HR 081

Make yourself at home

Voel je thuis en ga lekker zitten aan een tafeltje met uitzicht op het meer, dicht bij het haardvuur of schop je schoenen uit en pak een strandstoel op het strand. Waar je ook zit, de tafel staat binnen no-time vol met heerlijke gerechten waar je van wilt blijven eten.

Passion for food

Vraag ons niet wat we zelf het lekkerst vinden, want wij kunnen ook niet kiezen. Van Thaise curry tot Irish prime ribeye, van Hemingway burger tot Schotse zalm of malse bavette gegaard op de Big Green Egg. Alleen maar goede kwaliteit producten met passie en aandacht bereid voor een ongekend lekkere smaak.

Bekijk onze menukaart
Passion for food

Surrounded by nature

In zowel de zomer als winter kun je bij genieten van het Haarlemmermeerse bos en het grote meer in Hoofddorp. En dat alles in de buurt van Schiphol en Amsterdam. Kom na het mountainbiken, hardlopen, duiken of wandelen bij ons een biertje drinken of een hapje eten.

Surrounded by nature

Wil je met je collega’s, je beste vrienden of met de hele familie komen dineren of lunchen? Dan is het goed om te weten dat er speciale arrangementen zijn met de lekkerste gerechten van de kaart voor groepen vanaf 12 personen.

Drag