023 564 26 20

FAQ

Vind hier de meest gestelde vragen over een bezoek aan Papa's Beach House.

Mail ons je vraag
 • Is er een speciale kerstbox van Papa's Beach House?
   Ja, het Papa's team heeft hard gewerkt aan de Papa's Kerstbox. Hiermee zet je in een handomdraai een compleet 4-gangendiner op tafel. Kies één van de drie hoofdgerechten en maak de gerechten zelf gemakkelijk af met duidelijk instructies van de chef.
 • Is de kerstbox ready-to-eat?
   Not yet! Er zijn een aantal gerechten in de box die nog afgemaakt moeten worden. Geen zorgen! Onze chefs hebben de gerechten al grotendeels voorbereid. Het enige wat je nog hoeft te doen is de gerechten afmaken volgens bijgeleverde instructies. Hiervoor heb je een oven en een pan met kokend water nodig.
 • We willen een box voor 3 personen bestellen. Kunnen we allemaal een verschillend hoofdgerecht bestellen?
   Ja, dat kan! Je kunt bij het online reserveren meerdere opties aanklikken waarbij de hoofdgerechten verschillen. Kies eventueel een bijpassende fles wijn of Papa's IPA beer en voeg alles toe aan je winkelmandje.
 • Wanneer is de box beschikbaar?
   De box is beschikbaar tussen 24 en 31 december. Dus niet alleen tijdens de kerstdagen! De boxen zijn nu al online te reserveren. Ophalen kan tussen 16:00u en 19:00u bij Papa's Beach House op bovenstaande data.
 • Op welke tijdstippen is de box af te halen?
   De box is af te halen bij Papa's Beach House in Hoofddorp tussen 16:00u en 18:00u van 24 december tot 31 december.
 • Is er ook een vegetarisch alternatief voor de kerstbox?
   Het volledige menu is ook vegetarisch te realiseren. In dat geval wordt er een ander voorgerecht bereid. Kies bij het reserveren voor het vegetarische hoofdgerecht 'Risotto rode biet' en vink de optie 'Ik wens ook een vegetarisch voorgerecht' aan.
 • Wordt er rekening gehouden met allergieën bij het bestellen van de kerstbox?
   Mocht je allergieën hebben, vermeld dit dan in het opmerkingenveld bij je online reservering. We doen ons uiterste best om hier rekening mee te houden.
 • Is het restaurant open tijdens kerst?
   Wij volgen continu de laatste RIVM-maatregelen m.b.t. het coronavirus. Dit betekent dat we tijdens de kerst tot nader order onze deuren gesloten houden. Om de Papa's sfeer naar je huis te brengen heeft het team een kerstbox geïntroduceerd voor tijdens de feestdagen!
 • Papa’s is een cashless restaurant. Wat houdt dat voor mij als gast in?
   Je kunt bij ons niet meer met contant geld betalen, alleen nog met je pinpas of mobiel. Naast dat het veel efficiënter en sneller gaat, zorgt cashless betalen ook nog eens voor extra veiligheid voor onze gasten en personeel.
 • Houden jullie rekening met een glutenallergie, lactose intolerantie en andere allergieën?
   Wij houden altijd rekening met gasten die gluten vrij eten of intolerant zijn voor bijvoorbeeld lactose. Ons voorgerecht kan daar volledig op aangepast worden. Daarnaast hebben we glutenvrij brood en adviseren we je graag over gerechten die glutenvrij geserveerd kunnen worden. We vinden het fijn dieetwensen al bij de reservering door te krijgen, zodat we op tijd kunnen zorgen voor een passend alternatief.
 • Waarom werken jullie soms met een andere menukaart?
   Op drukke dagen werken we met een aangepaste menukaart om de snelheid en kwaliteit te kunnen waarborgen.
 • Zijn jullie rolstoel- en minder valide toegankelijk?
   Ja, alle ruimtes in Papa's Beach House zijn gelijkvloers. Het strandterras is bereikbaar via een speciaal pad voor rolstoelgebruikers. Indien mogelijk horen we dit graag bij de reservering, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij de tafelindeling.
 • Is het mogelijk om op factuur te betalen?
   Het is mogelijk om op factuur te betalen bij een minimale besteding van 750 euro. Houd er rekening mee dat wij hiervoor 17,50 euro aan administratiekosten en 2% kredietbeperkingstoeslag in rekening brengen. Mocht je op factuur willen betalen, dan horen wij dit graag vooraf, zodat we de juiste informatie kunnen opvragen.
 • Zijn honden welkom?
   Honden zijn nog steeds welkom tot 17.00 uur aangelijnd op het strand terras en in Key West. Indien het weer het toe laat, ontvangen we ’s avonds na 17.00 uur ook honden op het strand.
 • Ik heb een knap persoon gespot in jullie team. Hoe kom ik in contact?
   Heel vleiend uiteraard, maar we krijgen regelmatig te horen dat we zo'n leuk (lees: knap) team hebben, en daar zijn we het helemaal mee eens! Heb je nou de man of vrouw van je dromen gespot in het restaurant, liefdesbrieven mogen verstuurd worden naar papas@claus.nl...
 • Is er voldoende parkeergelegenheid?
   Zeker. We hebben genoeg parkeerplekken op 30 meter loopafstand van Papa’s Beach House. Houd er wel rekening mee dat deze openbaar zijn en onbewaakt. Laat geen waardevolle spullen achter in je auto.
 • Kan ik een cadeaubon bij jullie kopen?
   Jazeker, onze cadeaubonnen zijn tijdens openingstijden verkrijgbaar. De cadeaubonnen zijn met een vrij bedrag in te vullen.
 • Kan ik met mijn bootje bij jullie aanmeren?
   Helaas kun je niet aanmeren met je bootje bij ons omdat het te ondiep is.
Drag